Skip to main content

Alphadia werkt samen met verschillende onderzoekscentra, universiteiten of private partners. Mocht u een mogelijke samenwerking willen bespreken, neem dan gerust contact met ons op.

 

Alvedia

Alvedia is een Frans bedrijf dat een reeks snelle bloedtyperingen aanbiedt voor katten en honden in het bijzonder.

Alphadia vertegenwoordigt Alvedia in België en Luxemburg.

Scimedx

Scimedx is een Amerikaans bedrijf dat een brede waaier van immunofluorescentie kenmerkende uitrustingen (cellen en weefsels) produceert. Immunofluorescentie is de referentiemethode voor de diagnose van auto-immuunziekten.

Alphadia is de distributeur van Scimedx in België en andere landen.

Ravo

Ravo Diagnostika is een Duits bedrijf dat diagnostische kits ontwikkelt en produceert. Het bedrijf wordt erkend als expert op het gebied van paraneoplastische syndromen.

Alphadia is de distributeur van Ravo in België en andere landen.

Testline

Testline is een van de bedrijven van de Tsjechische groep Biovendor. Testline ontwikkelt en produceert in vitro diagnostische kits voor infectieziekten. Voorbeelden hiervan zijn geautomatiseerde tests op het BlueDiver-instrument voor Lyme-ziekte, Helicobacter-pilour of Syfilis.

Alphadia is de exclusieve distributeur van bepaalde Testline-producten in België en Luxemburg.

D-tek

Het Belgische bedrijf D-tek ontwikkelt en produceert diagnostische kits voor auto-immuunziekten bij de mens. D-tek biedt geautomatiseerde kits op zijn BlueDiver Instrument en BlueDiver Instrument II.

Alphadia is een van de distributeurs van producten vervaardigd door D-tek.

Phytoxigene

Phytoxigene is een Australisch bedrijf dat PCR-diagnosekits heeft ontwikkeld voor de detectie van cyanobacteriën in recreatief water.

Alphadia verdeelt de kits van Phytoxigene in België en Luxemburg.